Kenmerken

Een daadwerkelijk duurzaam systeem, op de toekomst voorbereid!

FinNXT biedt voor uw clienten een zonnepanelensysteem dat zich op belangrijke punten onderscheidt van de standaard systemen die meestal door de prijsvechters worden aangeboden.

Hieronder vindt u de voordelen die wij bieden opgesomd op een rij.

De voordelen:

  • AEG-panelen black, 310 Wattpiek 
  •  25 jaar garantie op 80% rendement, verwachte levensduur 40 jaar 
  • Voorbereid op opslag zonne-energie 
  • Optimizers per paneel, 15% rendement verbetering 
  • U bespaart altijd op uw energienota voor stroom
  • Btw-teruggave service 
  • Betaling 100% achteraf 
  • De zonnepanelen kunt u volgen via uw smartphone, tablet of computer.
  • Het BTW-bedrag kunt u grotendeels terugvorderen van de Belastingdienst. Hiervoor hebben wij onze BTW-service.  

AEG panelen

Zo maakt FinNXT gebruik van de fullblack zonnepanelen van AEG. Naast het feit dat deze panelen optisch volledig diepzwart zijn, bieden ze 25 jaar opbrengstgarantie en een verwachte levensduur van 40 jaar, daar waar veel systemen slechts 10 jaar meegaan. Dat betekent voor uw client dat deze set bijna diens hele leven mee zal gaan, in tegenstelling tot de meeste andere systemen.

Dit past in onze duurzame gedachte en levert uw client voordeel op, al was het maar vanwege het feit dat ook bij de verkoop (de gemiddelde Nederlander verhuist eens per 8 jaar) deze panelen dan nog steeds een meerwaarde vormen voor de woning!

Ieder systeem is zo sterk als de zwakste schakel. Daarom koppelen wij de AEG zonnepanelen aan een omvormer van SolarEdge, marktleider op het gebied van omvormers. Ook hier geldt weer dat de hogere investering ervoor zorgt dat uw client voorbereid is voor de toekomst! In tegenstelling tot de conventionele systemen is de SolarEdge omvormer al voorbereid op de toekomstige opslag van stroom, middels een batterij of accu, waardoor uw client niet meer afhankelijk is van de overheidsregelingen met betrekking tot saldering.

In de door ons aangeboden configuratie wordt tot slot ieder individueel zonnepaneel voorzien van een optimizer. Een optimizer laat ieder paneel zelfstandig opereren en zorgt voor een hoger rendement, dat uitkomt op circa 15%. Bij conventionele systemen neemt de opbrengst van de gehele set af als 1 paneel schaduwwerking ondervindt.

De hogere opbrengst van dit systeem, in combinatie met de fors langere levensduur zorgen ervoor dat dit systeem, ondanks de hogere aanschafprijs, een betere investering is voor uw clienten, zowel in harde euro’s als in duurzaamheid!


Alles te volgen via de bijgeleverde app

U heeft uw client een systeem geadviseerd met een hogere opbrengst en individueel opererende zonnepanelen. Logisch dan ook dat het systeem voorzien is van een app om uw client realtime inzicht te geven in de prestaties en opbrengst van het gehele systeem, maar ook van de performance van ieder individueel paneel. Hierdoor ziet uw client bijvoorbeeld ook direct dat er op bewolkte dagen ook energie wordt opgewekt.

Met de app kan uw client ook altijd zelf eenvoudig controleren of het systeem goed functioneert. Uw client heeft immers de harde garantie dat na 25 jaar het zonnesysteem nog minimaal 80% vermogen opbrengt ten opzichte van de initiƫle opbrengst.

Mocht er op enig moment twijfel zijn over de prestaties van het systeem, dan kan onze expert op afstand in het systeem kijken en bij twijfel een meetteam langssturen om kostenloos de volledige installatie te controleren. Binnen de -lange- garantieperiode worden uiteraard alle kosten vergoed.


Landelijke levering en installatie in eigen beheer!

Daar waar veel grote leveranciers het installeren van zonnepanelen uitbesteden aan lokale installateurs heeft FinNXT gekozen voor een landelijk dekkend netwerk van eigen installatieteams. Zodat de kwaliteit van het installatiewerk en de service richting uw clienten gewaarborgd is. Uw client krijgt dus niet te maken met onbekende onderaannemers of separate partijen.


De zekerheid van het Garantiefonds Zonne-energie!

De zonnepaneleninstallatie voor uw clienten valt onder de dekking van de Stichting Garantiefonds Zonne Energie, de SGZE. Deze stichting biedt uw clienten belangrijke zekerheid als het gaat om garanties op de zonnepanelen en het installatiewerk.


De BTW-teruggave wordt volledig geregeld

Na de installatie van uw zonnesysteem verzorgen onze BTW-experts voor uw clienten ook de BTW teruggave. Hiermee krijgt uw client binnen het kwartaal de BTW terug en hoeft uw client nergens naar om te kijken en ook geen beroep op u te doen!


Betaling achteraf vanuit het bouwdepot!

Uw client hoeft geen aanbetaling te doen voor het systeem. Nadat de zonnepanelen volledig zijn geinstalleerd en uw client 100% tevreden is, ontvangt deze de factuur. Deze factuur mag ingediend worden bij de hypotheekverstrekker en betaald worden vanuit het bouwdepot.